Petak 20. Oktobar 2017.

Zatražite besplatnu pravnu pomoć u kancelariji Pokreta slobodnih građana

06.08.2017. u 11:17 | Politika, Tema dana

 

BOR (IST Media, Aleksander Ilić, S.T. foto: Ist Media) U Boru je otvorena kancelarija Pokreta slobodnih građana, u kojoj će se Boranima jednom nedeljno pružati besplatna pravna pomoć.

 

To je prva kancelarija u Borskom i Zaječarskom okrugu ovog pokreta koji predvodi bivši zaštitnik građana – Saša Janković, a nalazi se u Novom gradskom centru, na adresi Radnička 22.

 

“Otvaranjem kancelarija širom Srbije pa i u Boru, mi simbolično oslobađamo Srbiju. Verujem da građani Bora imaju razloga da očekuju bolju, kvalitetniju i pošteniju vlast. U Boru im nudimo ljude koji treba da pokažu da svaka vlast nije ista, da može da se živi pristojno, da zakoni važe za sve i da postoji odgovornost”, rekao je Saša Janković, predsednik Pokreta slobodnih građana.

 

Poverenik Pokreta slobodnih građana za borski i zaječarski okrug, Snežana Tasov, najavila je da će kancelarija u Boru jednom nedeljno biti otvorena za građane, kojima će se pružati besplatni pravni saveti.

 

“Bićemo otvoreni za sve one koji kroz zvanične državne institucije nisu mogli da ostvare svoja prava, a smatraju da su na bilo koji način oštećeni. Danas je savet kod advokata skup, zastupanje pred sudom takođe, mnogi građani nemaju te finansije da plate i zato smo mi tu za njih”, rekla je Snežana Tasov.

 

Prilikom otvaranja kancelarije Pokreta slobodnih građana u Boru prisutni su mogli i da potpišu peticiju podrške Boranki Mariji Šutulović, kojoj je Centar za socijalni rad u Boru nedavno oduzeo dete. O borbi Marije Šutulović, danas pišu i brojni korisnici društvenih mreža, a peticiju i vi možete potpisati online na linku OVDE

 

Peticiju podrške Mariji Šutulović je potpisao veliki broj Borana

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....