Petak 18. Avgust 2017.

Spremite se da statirate u filmu u kome glume Laušević, Trifunović, Cvetković…

11.07.2017. u 13:55 | Kultura, Tema dana

BOR (IST Media, Aleksander Ilić) U Boru trenutno borave članovi filmske ekipe i producentske kuće “Salamander Media” iz Beograda, koji su Bor odabrali kao lokaciju za snimanje filma “Volja sinovljeva” mladog reditelja Nemanje Ćeranića. Prilikom dosadašnjeg obilaska i onoga što su videli, Bor im se učinio kao prelep grad.

 

Kako portal IST Media nezvanično saznaje od pojedinih članova tima, za potrebe snimanja određenih scena će najverovatnije biti potrebni statisti. Za sada, međutim, još uvek zvanično nije upućen poziv za kasting.

 

Takođe, bilo je reči i o uključivanju u projekat osoba koje možda poseduju određene rekvizite, kao što su stari automobili, motori ili neki interesantan stari i neobičan predmet.

 

Filmadžije kažu da će sa njima biti moguća saradnja zavisno od scenografije. Osim toga,  članovi tima su otvoreni za sve predloge i sugestije.

 

Povodom posete gostiju iz Beograda, u sali Skupštine opštine Bor upriličen je prigodan prijem, a domaćin u ime opštine, predsednik opštine Bor Aleksandar Milikić nije krio oduševljenje što je baš ova lokalna komuna izabrana kao pogodno mesto za već sedmi film koji se snima na njenim prostorima.

  • Recent Comments

    Flyfishing Zlot: Dobro to jeste malo neuobicajan sport za nase podneblje ali je jedan posle Big Game Fishing najprofi...
    Zoran Andrejić: Sram vas bilo,poltroni!!!Sram nas bilo,BORČANI!!!...
    Marija Šutulović: Zakon drugačije kaže.......
    Bambi: Ista je situacija i na Bambi Pozarevac, nema penziono, nema zdravstveno, kompletno obezbedjenje kol...