Petak 20. Oktobar 2017.

Smena direktora u borskoj Toplani i preduzeću za stambene usluge

30.08.2017. u 10:52 | Politika, Tema dana

 

BOR, (IST Media) Milutin Simić, diplomirani inženjer neorganske tehnologije, predložen je na današnjoj sednici Opštinskog veća SO Bor za vršioca dužnosti JKP „Toplana“, dok je za tu funkciju u Javnom preduzeću za stambene usluge „Bor“ predložena diplomirani pravnik, Lidija Načić.

 

Simić će na tu funkciju doći umesto Zorana Markovića, diplomiranog inženjera mašinstva kome je prestao v.d. mandat, dok je Lidija Načić za v.d. direktora„stamenog“ izabrana umesto Gorana Petrovića, diplomiranog inženjera mašinstva.

 

Petroviću se na teret stavlja da je kao odgovorno lice u pravnom licu odgovoran za nenamensko trošenje sredstava skupština stanara što je utvrđeno prilikom kontrole budžetskog inspektora.

 

“Na rad Javnog preduzeća za stambene usluge „Bor“ Bor u prethodnom periodu ispisane su pritužbe velikog broja građana zbog nezadovoljstva radom preduzeća. Takođe, imenovani ne ostvaruje saradnju sa osnivačem”, navodi se u obrazloženju predloga odluke.

 

Simić je u ranijem periodu već obavljao dužnost direktora Toplane, a na novu-staru funkciju stupa kao rukovodilac RJ “Toplifikacija”. Lidija Načić je dugogodišnji službenik Nacionalne službe za zapošljavanje u Boru, gde je u jednom periodu obavljala direktorsku funkciju.

 

O ovim predlozima izjasniće se odbornici SO Bor na narednoj sednici lokalnog parlamenta, koja se očekuje u petak.

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....