Petak 20. Oktobar 2017.

Povređeni motociklista iz Bora van životne opasnosti

06.08.2017. u 20:18 | Hronika, Tema dana

BOR, (IST Media) Dejan Miladinović (28) motociklista iz Bora koji je danas povređen u direktnom sudaru kod Brestovačke banje zadobio je teške telesne povrede ali je van životne opasnosti, rekao je za IST Media direktor borske bolnice dr Goran Joksimović.

 

“Mladić je primljen u jako teškom stanju, ali je angažovanjem svih lekara borske bolnice i profesionalnim radom celog tima lekara on je spašen i nalazi se van životne opasnosti”, rekao je Joksimović.

 

Prema njegovim rečima, povređenom mladiću je odstranjena slezina, a zadobio je prelom karlice, prelom desne ruke, povredu plućnog krila i prelom jednog rebra.

 

Iako se u prvi mah činilo da ima teške povrede glave, zbog udara u vertobransko staklo automobila, po svemu sudeći život mu je spasila kaciga.

 

Podsećamo, direkatn sudar motocikla marke “honda” i automobila “reno senic” dogodio se danas oko 15 sati na oštroj krvini oko dva kilometra od Brestovačke banje prema Boru.

 

Motociklista je verovatno izgubio kontrolu nad dvotočkašem, prešao na drugu stranu kolovoza i čeono se sudario sa automobilom borskih tablica.

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....