Utorak 21. Novembar 2017.

O nama

Agenciju za konsalting u medijima IST MEDIA, sa PRESS centrom na raspolaganju, osnovao je 15. decembra 2008. godine Saša Trifunović, dopisnik Novinske agencije Beta za Istočnu Srbiju od 1996. godine i dugogodišnji dopisnik lista Blic, frankfurtskih “Vesti” i Balkan investigative reporting network.

 

U okviru firme radi informativni web portal koji redovno ažurira najbitnije teme iz Istočne Srbije. Pratimo ekonomske društvene i političke teme, ali i urbanu kulturu i sport.

 

Honorarni saradnici Ist Media su novinari Ivana Milovanović (Filozofski fakultet – novinarstvo), Milena Stanojković (FPN), Slađana van der Toorn (FMK), Vladan Tričković (sportski novinar) Goran Grami (TV novinar) iz Bora, Jelena Bujdić Krečković iz Majdanpeka, Kladova, Saša Todorović iz Knjaževca i Snežana Stanojević iz Zaječara.

TV snimatelj i montažer: Jovica Zečević, Bor.

Design, Petar Trifunović

 

Urednik portala: Saša Trifunović

 

IST MEDIA je svojim je 2012. godine ssprovela projekat Medijsko pokrivanje i promocija javnih radova, Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja. Tom prilikom zaposleno je 11 novinara, prevodilaca, montažera, snimatelja, fotografa iz Bora, Majdanpeka, Negotina i Kladova, sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje. Informacije na web portalu su tokom šest meseci emitovane na srpskom i romskom jeziku,

 

IST MEDIA je 2010. godine sprovela medijsku kampanju za projekat Regionalni razvoj Bora (socijalno-ekonomska komponenta), za koji je Svetska banka, preko Ministarstva ekonomije, izdvojila oko 11 miliona dolara.

 

U 2013. godini IST Media je sprovela medijsku kampanju za potrebe kancelarije Regionalne privredne komore u Zaječaru u projektu “Osnivanje bugarsko-srpske privredne komore”, koji je finansiran sredstvima Evropske unije.

 

Za potrebe projekta prekogranične privredne saradnje između Srbije i Bugarske, koji je 2014. godine sprovela Asocijacija za razvoj opštine Bor, uz finansijsku pomoć Evropske unije, konsalting tim IST Medije sproveo je usluge simultanog prevođenja sa engleskog i bugarskog jezika na srpski, a za 20 polaznika iz Bora angažovali smo predavača za “Business English” i održali treninge: “Strateški menadžment”, “Marketing menadzment” i “Prodajne veštine”.

 

IST Media 2015. godine realizuje snimanje serijala „Starost nije hendikep“ koji se bavi problemima starih osoba. Ovaj projekat je u 2015. godini sufinansiralo Ministarstvo kulture i informisanja.

 

Medijski projekti IST Media se u 2015. godini sufinansiraju u opštinama Zaječar, Kladovo i Žagubica.

 

IST MEDIA ima resurse za sve vidove medijske promocije, od snimanja promotivnih filmova, do reklama i reportaža, što možete pogledati OVDE.

 

IST MEDIA nudi konsalting usluge za projekte koji su od javnog značaja, referencama koje odgovaraju standardima modernih medijskih kuća.

 

KAMPANJA MEDIJSKA PROMOCIJA JAVNIH RADOVA (PRILOG TV BOR 21.06.2009)

 

Comments are closed.

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....