Petak 18. Avgust 2017.

Kamp na Borskom jezeru prepun turista. Uskoro novi zabavni sadržaji

04.07.2017. u 16:52 | Tema dana, Turizam

BOR, (IST Media, Aleksander Ilić) U kampu na Borskom jezeru u toku je letnja turistička sezona. Kako kaže Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba, sve pripreme su završene, a u planu su i određene aktivnosti.

 

“Trenutno se celokupni kamp pokriva wi-fi signalom. Proteklih dana je bilo lošije vreme i posao nije mogao ranije da se završi. Takođe, uskoro će biti postavljena i najsavremenija rampa za ulazak i izlazak prema “Rodžer” tehnologiji. Do sledeće godine ćemo na našem delu kampa imati plažu kakve nema na Jezeru sa trambolinom za skakanje i dečijim toboganom. U planu je postavljanje i seta velikih suncobrana sa klupama, rekvizita za decu poput ljuljaški i klackalica, a za omladinu će biti sprava za vežbanje i jačanje kondicije”, naglašava Miroslav Spaskovski, predsednik Kamping karavaning kluba.

 

Neminovnost kampa su i izvesni problemi koji se ogledaju u vidu dugovanja.

 

„Jedan od problema kampa su neredovne platiše. Njima ne uključujemo struju i redovno ih utužujemo. Takođe, u proteklom periodu desila su se i oštećenja na rampi pa upravo zato će nova rampa biti obezbeđena video nadzorom i počinioci će biti brzo pronađeni i procesurirani. Sada čekamo saglasnost opštine za proširenjem kampa, a trenutno imamo 142 zahteva za novim učlanjenjem. Za ovu namenu uradio bi se projekat prema svim pravilima i standardima kada je reč o mestu za kampovanje“, dodaje Spaskovski.

 

Letnja sezona u kampu je počela 15. juna, a završava se 15 oktobra. Trenutno kamp na Borskom jezeru ima preko 260 stalno stacioniranih prikolica.

  • Recent Comments

    Flyfishing Zlot: Dobro to jeste malo neuobicajan sport za nase podneblje ali je jedan posle Big Game Fishing najprofi...
    Zoran Andrejić: Sram vas bilo,poltroni!!!Sram nas bilo,BORČANI!!!...
    Marija Šutulović: Zakon drugačije kaže.......
    Bambi: Ista je situacija i na Bambi Pozarevac, nema penziono, nema zdravstveno, kompletno obezbedjenje kol...