Utorak 21. Novembar 2017.

Dejan Koželj više nije direktor kompanije Rakita

14.10.2017. u 21:08 | Ekonomija, Tema dana

BOR, (IST Media) – Direktor kompanije “Rakita Exploration” Dejan Koželj, nije više na toj funkciji, objavljeno je na zvaničanom sajtu kompanije.

 

Kako se navodi u saopštenju “Rakita Exploration”, ova kompanija trenutno prelazi u novu fazu razvoja projekta Čukaru Peki i shodno tome ima potrebe za organizacionim promenama”.

 

Ovu informaciju podvrdio je za IST Media i Dejan Koželj, koji je rekao da je njegov odlazak iz ove kompanije, koja se bavi geološkim istraživanjima bakra šest kilometara od Bora, “rezultat dogovora centrale, kanadske kompanije “Nevsun” i njega.

 

 

 

Kompanija Rakita je 2010. godine započela geološka istraživanja u okviru licence “Bor – Metovnica” na osnovu ugovora koji je sklopljen između kompanija Rezervoar Minerals (Reservoir Minerals) i Friport Mekmoran Eksplorejšn (Freeport McMoRan Exploration).

 

Kanadska komanija “Nevsun” je u međuvremenu kupila licencu od kompanije “Rezervoar Minerals” i trenutne studije ukazuju na mogućnost otvaranja podzemnog rudnika bakra do kraja 2021.

 

 

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....