Petak 20. Oktobar 2017.

Konkurs za srednjoškolce i studente – „Evropske škole debate“

04.10.2017. u 15:04 | EU Integracije, Tema dana

 

Projekat Evropske unije “EUTEKA – EU u vašoj biblioteci” raspisuje konkurs za četvrtu generaciju polaznika „Evropske škole debate“. Na konkurs se mogu prijaviti isključivo srednjoškolci i studenti.  

 

Od kraja oktobra 2017. do februara 2018, polaznici škole će pohađati radionice o veštini debatovanja, argumentaciji i javnom nastupu, kao i radionice o funkcionisanju Evropske unije, evropskim institucijama i procesu EU integracija. Radionice će se održavati subotom.

 

Od ove godine radionice će se održavati i u Novom Sadu, Kragujevcu i Novom Pazaru, a kao i prethodnih godina u Beogradu i Nišu. 

 

Predavači će biti treneri debatnih veština i najbolji učesnici debatnih takmičenja u Srbiji, kao i članovi Tima Evropa,  mreže nacionalnih eksperata na teme u vezi sa Evropskom unijom.

 

Ohrabrujemo srednjoškolce i studente iz svih gradova Srbije da se prijave za učešće na Evropskoj školi debate.

 

Troškovi putovanja za đake i studente i zdrugih gradova biće pokriveni.  

 

Konkurs je otvoren do 20.10.2017. godine. Prijave se vrše isključivo putem online formulara koji možete pronaći na sledećem linku: https://goo.gl/forms/wawjBRkn5K4e7jby2

 

Svi podaci koji budu uneti u formular biće korišćeni samo i isključivo za potrebe konkursa i neće biti deljeni sa trećim licima.

 

Za maloletne polaznike programa koji budu odabrani za učešće na Evropskoj školi debate, potrebna je pismena potvrda roditelja za putovanje iz svog mesta do navedenih gradova.

 

Sva pitanja u vezi sa školom pošaljite na: skoladebate@euteka.rs ili pozovite 063 385 129.

  • Recent Comments

    alfreddecandia: Koliko ja vidim kriv je vozač kamiona jer nije smeo da skrene desno iz leve trake ako je već imao ...
    dejan: Neka korist i od kladionica...
    Pancho Villa: Napolju je deset stepeni. Da li ovaj direktor i ja živimo na isoj planeti....Meni je hladno dok či...
    Aleksej Aleksejevic: E sad nismo duzni toliko nego mnogo manje ... nije sija nego vrat . Poverenje je veoma krhka stvar ....